0 comments

Logitech G lansează două noi tastaturi de gaming G915 și G815 cu switch-uri low-profile și iluminare RGB – Zona IT

by on 19 august 2019
 

Lausanne, Elveția și Newark, California – 19 august 2019 – Logitech G lansează două noi tastaturi de gaming, Logitech G915 LIGHTSPEED tastatură wireless mecanică și Logitech G815, tastatură mecanică cu tehnologie LIGHTSYNC RGB. Dispunând de noile switch-uri low-profile GL și de cele mai avansate tehnologii, aceste noi tastaturi de gaming au fost concepute pentru a asigura o experiență premium de utilizare.

„Aceste noi tastaturi sunt dovada perfectă a ceea ce este posibil de realizat atunci când proiectanții și inginerii premiați care fac parte din echipa Logitech G duc mai departe tehnologia și designului avansat de gaming”, menționează Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming. „G915 combină tehnologia LIGHTSPEED Wireless, iluminarea RGB și autonomia impresionată, totul într-o carcasă elegantă din aluminiu, care oferă un nou standard pentru tastaturile de gaming”.

Tastatura wireless mecanică Logitech G915 LIGHTSPEED

Tastatura G915 dispune de tehnologia LIGHTSPEED Wireless, pentru a beneficia de precizie, viteză de răspuns de 1ms și autonomie de până la 135 de zile de jucat fără oprire, cu iluminarea oprită (presupunând opt ore de joc pe zi). G915 LIGHTSPEED include, de asemenea, cinci taste programabile G-keys care permit setarea unor secvențe macro personalizate și diferite comenzi pentru aplicații.

Pentru prima dată în industria de gaming, Logitech G oferă cea mai nouă tehnologie de iluminat LIGHTSYNC RGB pe o tastatură wireless LIGHTSPEED. Cu tehnologia LIGHTSYNC, această tastatură poate fi personalizată folosind o gamă de aproximativ 16,8 milioane de culori prin intermediul aplicației Logitech G HUB pentru a beneficia de o experiență captivantă de gaming. Cu funcția RGB colorwave activată, jucătorii pot utiliza tastatura mai mult de 12 zile cu o singură încărcare (presupunând opt ore de joc pe zi).

Tastatura mecanică de gaming Logitech G815 LIGHTSYNC RGB

Tastatura Logitech G815 LIGHTSYNC ultra-subțire, cu fir, oferă același stil și finisaj elegant de care dispune Logitech G915 LIGHTSPEED, cu cinci taste G-keys programabile, până la trei profiluri on-board și tehnologia LIGHTSYNC RGB, care permite personalizarea culorilor prin aplicatia Logitech G HUB. În plus, dispune de un port USB 2.0 passthrough, pentru conectarea altor accesorii.

Ambele modele dispun de switch-uri low-profile GL, care sunt de două ori mai scurte decât cele obişnuite, fapt pentru care asigură o actuare a butoanelor cu 25% mai rapidă şi o experienţă de tastare mai confortabilă. Fiecare gamer are posibilitatea de a alege între trei versiuni de switch-uri, clicky, tactile şi linear astfel încât să se potrivească cu preferințele de joc.

Preț și disponibilitate

Tastaturile de gaming Logitech G915 LIGHTSPEED și Logitech G815 LIGHTSYNC RGB vor fi disponibile pe LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna septembrie 2019, la un pret recomandat de 1199.9 lei respectiv 949.9 lei. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul LogitechG.com.

Citeste stirea completa