0 comments

Logitech G lansează tastatura wireless mecanică de gaming, Logitech G915 TKL – Adevărul

by on 26 mai 2020
 

Noua tastatură de gaming G915 TKL foloseşte tehnologia wireless LIGHTSPEED, LIGHTSYNC RGB şi switch-uri mecanice low profile pentru un design ultra-subţire, cu performanţe superioare şi precizie de joc, cu o durată de viaţă a bateriei de până la 40 de ore.

Logitech G915 TKL se încadrează în spaţiile de joc mai mici şi poate fi transportată cu uşurinţă la evenimente LAN sau în vizită la prieteni. De asemenea, dispune de un spaţiu de stocare a dongle-ului LIGHTSPEED Wireless, localizat pe partea din spate a tastaturii. Lipsa numpad-ului asigură un spaţiu suplimentar pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatură. Astfel, mâinile pot fi poziţionate mai apropiat şi corpul centrat mai bine pentru un confort îmbunătăţit, un aspect important pentru mulţi gameri pasionaţi. 

Tastatura premium Logitech G915 TKL oferă tehnologia multi-premiată LIGHTSPEED Wireless, cu o viteză de răspuns super-rapidă de 1 ms şi până la 135 de zile de gaming non-stop cu iluminare oprită (pentru opt ore de joc pe zi). Pentru prima dată, Logitech G echipează o tastatură wireless fără numpad şi cu iluminare LIGHTSYNC RGB activată, cu tehnologia LIGHTSPEED. Tehnologia LIGHTSYNC permite personalizarea tastaturii utilizând o gamă de aproximativ 16,8 milioane de culori prin Logitech G HUB Advanced Gaming Software pentru cea mai imersivă experienţă RGB de gaming.

Logitech G915 TKL dispune de switch-uri mecanice low profile de înaltă performanţă şi care sunt la jumătatea înălţimii switch-urilor mecanice standard, asigurând o apăsare a tastelor cu 25% mai rapidă (faţă de acţionarea de 2 mm la swtich-urile standard) şi o experienţă de tastare mai confortabilă. Tastatura este disponibilă în trei variante, cu switch-uri GL Linear, GL Tactile sau GL Clicky. Versiunea liniară oferă o apăsare lină a tastei, în timp ce versiunea tactilă oferă o confirmare tactilă şi subtilă în timpul apăsării pentru jucătorii care preferă feedback-ul direct. Versiunea clicky oferă un răspuns sonor şi tactil la fiecare apăsare.

Toate aceste tehnologii şi inovaţii au fost încorporate într-una dintre cele mai subţiri tastaturi mecanice din industrie şi cea mai avansată tastatură mecanică Logitech G până în prezent.

Tastatura wireless mecanică de gaming Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED va fi disponibilă pe Logitech.com şi în magazinele partenerilor începând cu luna iunie 2020, la un preţ recomandat de 1099.9lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa