0 comments

Ludovic Orban: PNL a depășit PSD și suntem pe o traiectorie ascendentă, în timp ce ei se duc în cap

by on 16 martie 2019
 

http://www.hotnews.ro/




http://www.hotnews.ro/

Președintele liberal Ludovic Orban a afirmat la Summitul PPE de sâmbătă că partidul său a depășit PSD în sondaje și este pe o traiectorie ascendentă, în timp ce PSD se duce “în cap pentru că și-au bătut joc de România”, transmite Mediafax.

„Prima bătătie a anului este cea poentru PE, alegerile europene. În ianuarie, februarie 2017, în toate sondajele de opinie, partidul de guvernământ, PSD avea 54%-55%, iar PNL avea 16%-17%. Cred că multora dintre dvs, dacă le-aș fi spus în iannuarie-februarie că avem forța să învingem ciuma roșie, fără niciun fel de rezerve, probabil ați fi considerat că nu sunt cu picioarele pe pâmânt. O să vă spun azi că PNL a depășit PSD și nu numai atât, dar suntem pe o traiectorie ascendentă, în timp ce ei se duc în cap epntru că și-au bătut joc de România. De asemenea, Klaus Iohannis este pe primul loc în sondaje”, a declarat Ludovic Orban.

El s-a declarat emoționat, deoarece acum cinci ani liberalii au avut o campanie foarte dificilă în care majoritatea nu le dădea șanse de câștig la prezidențiale.

„Mărturisesc că am emoții pentru că după cum bine vă aduceți aminte, în urmă cu 5 ani de zile, am avut o campanie de o dificultate maximă în care aproape nimeni nu ne oferea nicio șansă, în care partidul stat avea în mână aproape toate pârghiile de putere și cu toate astea candidatul PNL a reușit să zdrobească candidatul PSD la un scor la care nimeni nu s-ar fi așteptat”, a afirmat Ludovic Orban.



Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.



902 vizualizari