0 comments

Marcel Ciolacu, despre situația politică: Întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie / Iau în calcul tot ce este posibil pentru deblocarea acestei crize

by on 28 octombrie 2021
 

Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul PSD, liderul partidului, Marcel Ciolacu.”Fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie”, a spus Ciolacu.

”Cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie”, a adăugat acesta.

Liderul PSD a spus că are în continuare discuții cu premierul desemnat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă ia în calcul o variantă cu Ciucă premier peste un guvern de tehnocrați, acesta a răspuns că ”e o posibilitate”, adăugând că ”prima propunere a PSD a fost să venim cu un guvern de tehnocrați, de specialiști, până la alegerile generale anticipate”.

”Iau în calcul tot ce este posibil pentru deblocarea acestei crize. Nu condiționez pe nimeni cu nimic, cred că răbdarea românilor se apropie de sfârșit, iar liderii politici trebuie să ia decizii”, a mai spus Ciolacu.

Amintim că liderul PSD a declarat, miercuri, că are “o comunicare cu prim-ministrul desemnat”, fiind “obligat ca lider de partid”, nefiind vorba despre “negocieri cu PNL”.

Ciolacu mai spune că în PSD există o opţiune clară de a nu susţine un guvern minoritar.

Citește și: