0 comments

Marcel Ciolacu, întrebat dacă Liviu Dragnea mai are loc în PSD: E o discuţie care nu-şi are rostul în acest moment

by on 21 aprilie 2021
 

Marcel Ciolacu spune, legat de o posibilă revenire în PSD a lui Liviu Dragnea, în cazul căruia comisia din penitenciar a aprobat eliberarea condiționată, că “este o discuţie care nu-şi are rostul în acest moment”. Întrebat dacă îl va contacta când iese din penitenciar, Ciolacu a spus că este posibil să facă acest lucru, însă ca om, nu din postura de preşedinte de partid.

“(…) Haideţi să vedem. E dreptul constituţional al domnului Liviu Dragnea să ceară eliberarea condiţionată, presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru, aflat în situaţia respectivă. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cât timp nu are voie să facă politică, interdicţiile cetăţeneşti, dacă există aşa ceva. E o discuţie care nu-şi are rostul în acest moment”, a afirmat liderul PSD, Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

El a fost întrebat miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă mai are loc în PSD Liviu Dragnea şi despre faptul că Vasile Dîncu spunea că orice persoană care şi-a ispăşit pedeapsa poate să revendice un loc în partid.

Chestionat dacă îl va contacta pe Liviu Dragnea, în cazul în care iese din penitenciar, Ciolacu a răspuns: “Pe domnul Dragnea? Nu, în acest moment nu. Ca om, e posibil să fac acest lucru, dar nu din postura de preşedinte al partidului”.