0 comments

Marcel Ciolacu, nervos când a fost întrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea că le are pentru moțiune: Eu v-am spus că dacă se va da vot, azi nu s-a dat vot

by on 31 august 2020
 

După eșecul moțiunii de cenzură a PSD, care nu a adunat numărul de parlamentari nici pentru dezbatere și vot, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat, nervos, că moțiunea ar fi trecut dacă s-ar fi ajuns la vot. “Eu v-am spus că dacă se va da vot vom avea 250 de voturi, iar azi nu s-a dat vot”, a susținut Ciolacu, întrebat despre cele 250 de voturi pe care spunea că le are pentru moțiune.

Liderul PSD a spus, din nou, că va susține excluderea din PSD a celor 5 parlamentari ai partidului care au lipsit de la plen și a acuzat o strategie a PNL pentru a nu exista cvorum.

Întrebat de jurnaliști despre cele 250 de voturi pe care susținea că se bazează pentru moțiune, Ciolacu a răspuns nervos: “Eu v-am spus că dacă se va da vot vom avea 250 de voturi, iar azi nu s-a dat vot (…) Eu vă spun că nu s-a votat moțiunea”.

El a mai spus că PSD va decide în două zile calea de urmat, în Comitetul Politic Național: “Există dreptul constituțional de a depune o nouă moțiune sau de a vota această moțiune”.