0 comments

Marvo G982, mouse de 60 de lei la care poți schimba switch-urile!

by on 28 iunie 2018
 

Marvo G982 este un mouse gândit în special pentru shootere; mai exact, este un mouse destinat jucătorilor de CS. Forma, aproape clasică, familiară, recomandă creația celor de la Marvo pentru acest tip de jocuri.

De altfel, dacă întoarcem șoarecul cu patinele de teflon în sus, realizăm că există și un buton care ne permite să-l deschidem fără a avea nevoie de șurubelniță și vom vedea mai încolo de ce există această opțiune. În principiu, acesta are funcții pe care le găsești pe un șoarec eSports de vârf. Pentru că este la modă, Marvo a inclus și un mod de iluminare RGB. În cazul de față, lumina degajată nu este deranjantă, existând un LED sub rotița mouse-ului și sub logo.

Trecând la butoane, putem spune că toate cele 6 sunt utilizabile în joc și asta ne-a plăcut. Dar cel mai interesant aspect prin care se remarcă Marvo G982 este posibilitatea de a schimba switch-urile pentru click-uri. În pachet mai regăsim un set de butoane fabricate de către OMRON,  validate pentru 20 de milioane de apăsări. Aceste switchuri de schimb au un alt feedback tactil față de cele ce vin preinstalate pe mouse, ele fiind mai moi.

Senzorul optic este un Pixart 3325 care oferă maxim 5000DPI și 1000Hz polling rate. Astfel, mouse-ul devine perfect pentru gaming. Un alt aspect suprinzător este prețul de puțin peste 60LEI. Da, are un preț extrem de mic pentru opțiunile puse la dispoziție de acest șoarec. Forma lui Marvo G982 este ergonomică și perfectă pentru prize de tip palm sau claw.

Înălțimea sa este de 40mm, astfel îl puteți prinde cât se poate de bine. Pentru configurare, avem la dispoziție un soft de unde putem controla toate cele 6 butoane, la care putem asocia comenzi de tip macro. Tot din acest soft putem controla iluminarea RGB, sensibilitatea DPI și rata de raport. Dar, în final, ceea ce ne place maxim la acest mouse este faptul că îi putem schimba switch-urile!