0 comments

Marvo Scorpion G955 – Un mouse RGB de gaming, a cărui mărime poate fi modificata

by on 11 august 2018
 
  • Marvo este un foarte popular brand pe partea de periferice de buget, dar ei nu au in portofoliu doar produse de 50-60 lei, ci si produse de calitate premium.

  • Marvo Scorpion G955 este un mouse cu un pret in jurul sumei de 160LEI si reprezinta varful de gama al producatorului in acest moment, cand discutam despre mousi. Acesta poate deveni cu usurinta un obiect cu care sa te lauzi la orice lan party. Lauda vine din partea de aspect, mai precis a iluminarii RGB care se regaseste pe el. Sigur, RGB-ul nu inseamna nimic daca mouseul nu este cu adevarat functional si nu ofera un comfort sporit in timpul utilizarii in sensiunile lungi de gaming.

  • Cei de la Marvo ofera pe acest model un design cat se poate de clasic, fiind un mouse cu sapte butoane, cu o carcasa simpla, adecvata pentru orice fel de grip. La prima vedere mouseul este mic si oarecum ne este greu sa-l recomandam persoanelor cu maini mai mare, dar aici difera acest model de restul. In pachetul lui G955 regasim doua module laterale extra care fac mouseul mai lat. Asadar avem parte de un mouse oarecum modular, atat cat sa fie adaptabil pentru maini mai mici sau mai mari.
  • Layout-ul butoanelor face din Marvo Scorpion G955 un mouse usor de utilizat.  Acesta este gandit pentru cei care doresc sa il utilizeze si pentru eSports,el fiind un mouse care cantareste pana in 100 de grame.Ne-ar placea o iteratie cu mai multe module pentru design. Experienta de utilizare a fost una cat se poate de placuta. Forma mouse-ului nu prea futurista a asigurat destul de mult confort si o viteza de reactie buna din partea senzorului. Nu am apasat din greseala butoane si nici nu ne-a obosit mana.
  • Am testat Marvo Scorpion G955 in cateva jocuri, precum PUBG si CS:GO. Acesta se descurca bine datorita senzorului Pixart PMW3330, care are un DPI de la 100 pana la 12000 si 1000Hz polling rate. Ne-a mai placut la Marvo Scorpion G955 ca are distanta de lift-off mica. Iluminarea RGB poate fi controlata cu ajutorul unui soft, din care putem programa si cele sapte butoane. Cablul are o lungime de 1.8m, asadar este suficient de lung, iar la exterior este protejat de material textil.