0 comments

Marvo Scorpion KG925G – Tastatura mecanica iluminata la 200 de lei!

by on 11 august 2018
 

Unul dintre aspectele cele mai importante la care se uita un gamer cand doreste sa achizitioneaze o tastatura, este ca aceasta sa fie… de gaming. Da, poate ca suna ciudat, dar o tastatura prin faptul ca este marketata ca fiind de gaming, prezinta totusi cateva avantaje.  Preferintele unui gamer sunt extrem de diverse. Acesta poate prefera ca o tastatura sa fie cu sau fara palmrest, cu sau fara butoane numerice sau multimedia, cu sau fara lumini RGB, iar lista poate continua. De asemena unii prefera un design clasic, altii un design… mai SF.

Marvo Scorpion KG925G este pentru cei care doresc un design clasic, simplu dar totusi care sa aiba si ceva RGB. Aceasta tastatura este evident si mecanica, unu dintre criteriile standard alese de un gamer in zilele noastre. Marvo Scorpion KG925G are un sasiu din metal si plastic, pe care sprijina switch-urile mecanice Red, asta insemnand ca avem o rata de actionare per buton de 37 de grame si 55 de grame pana la apasarea completa,  si o distanta de apasare completa de 1.5mm, incadrandu-se in standard am putea zice. Nici prea, prea, nici foarte, foarte, aceste switch-uri fiind considerate compromisul cel mai ok intre gaming si productivitate.

Switchurile Outemu Red sunt silentioase si din pacate nu mai avem acel click satisfacator.  Outemu este o companie care produce switchuri mecanice mid-end, astfel este posibila aducerea pe piata a tastaturiilor mecanice de buget. Dupa cum am spus, avem un sasiu metalic in partea superioara, crescand astfel rezistenta in timp si la socuri.

Pentru a oferi un aspect mai stilat, pe margine avem un finisaj lucios, practic fiind metal nevopsit. Aceste mici insertii elegante fac diferenta pentru Marvo Scorpion KG925G. Astfel o poti folosi si la birou si acasa, existand acel feeling de rafinament. Pentru o ergonomie sporita, tastatura vine la pachet si cu un palmrest. Brandingul este cel cu care ne-am obisnuit, avem logo pe butonul space si deasupra sagetilor.

Daca luam in considerare pretul, cu ceea ce ofera tastatura si sa comparam cu neajunsurile, Marvo Scorpion KG925G este o afacere foarte buna la 200LEI. Tastatura promite zero ghosting si taste RGB iluminate individual, ceea ce face customizarea, gaming-ul si utilizarea extrem de interesante, ba mai mult, am putea spune, o experienta personala, putand sa iti iluminezi cum doresti fiecare tasta in parte.