0 comments

Marvo Scorpion KG950 – Tastatura mecanica, iluminata RGB la 300 de lei

by on 22 septembrie 2018
 

Unul dintre cele mai importante criterii in achizitia unei tastaturi de gaming este forma acesteia si functiile pe care ni le pune la dispozitie. Nu toate tastaturile de gaming sunt egale, iar preferintele diverse ale celor care cumpara asemenea produse, sunt greu de acoperit. Gamerii au nevoie de numeroase facilitati pe o tastatura, dar si pretul trebuie sa fie accesibil.

Marvo Scorpion KG950 , poate fi raspunsul cererilor pe care un gamer pretentios le poate avea. Tastatura nu are un aspect clasic, dar acesta este totusi simplu si ofera acces rapid la o serie de functii multimedia. Constructia, desi este realizata din plastic, este bine inchegata, si nu pare sa se rupa prea usor.  Alegerea acestui material a fost clar gandita pentru a tine costurile sub control.

Experienta de utilizare este si ea cat se poate de fluida. Spatierea dintre taste este clasica, layout-ul, cu toate ca vine cu un Enter slim, este unul traditional. Marvo Scorpion KG950 are un sasiu tot din plastic, pe care sprijina switch-urile mecanice Red, asta insemnand ca avem o rata de actionare per buton de 45 de grame. Nici prea, prea, nici foarte, foarte, fiind considerate compromisul ideal intre gaming si productivitate. Nu exista acel click statisfacator, Marvo alegand switch-uri liniare produse de Outemu. O companie care produce switch-uri mecanice mid-end, care aici se integreaza foarte bine cu filosofia produsului: simplu in aparenta!

Datorita switchurilor liniare silentioase, tastatura poate fi utilizata fara probleme si intr-un spatiu de birouri care trebuie sa ramana cat de cat silentios. Ceea ce ne-a mai placut la aceasta tastatura este faptul ca vine la pachet cu patru switchuri de schimb, asta inseamna ca daca doriti, puteti echipa tastatura si cu alte tipuri de switchuri, precum Blue, Brown, etc… Fiecare tasta RGB este iluminata individual, iar schimbarea modului de iluminare se poate realiza direct de pe taste, sau din softul dedicat.

Daca punem in balanta tot ceea ce ne ofera Marvo Scorpion KG950, tastatura merita cei 300 lei fara discutie. Firul tastaturii are o lungime de 1.6m si este protejat de un material textil. Per total tastatura ne incanta si o apreciem in special pentru butonul care permite schimbarea volumului foarte usor.