0 comments

Meizu 16s Pro ar integra bliț-ul LED în jurul camerei foto triple; Vedem o presupusă fotografie – Mobilissimo.ro

by on 22 august 2019
 

Lansările de flagship-uri continuă în China acolo unde în perioada următoare îl așteptăm și pe Meizu 16s Pro, un telefon ce apărea în urmă cu doar câteva zile alături de specificațiile sale posibile și de câteva randări concept. Am descoperit chiar și un benchmark AnTuTu unde scorul era de-a dreptul impresionant, iar astăzi aflăm un detaliu proaspăt despre device.

Meizu 16s Pro

După cum spune și titlul, este vorba despre integrarea ingenioasă a celui de-al 3-lea senzor foto, sau mai bine zis a bliț-ului LED circular care înconjoară această cameră din urmă. De câțiva ani buni, Meizu are obiceiul de a include acest bliț LED circular pe telefoanele sale, așa-numitul „Ring LED„, iar acum odată cu modelul 16s Pro se aduce și o inovație interesantă pentru a economisi din spațiu și a oferi un look mai curat. 

Deasupra avem și celelalte 2 camere foto, iar raportat la dotări, știm că telefonul de față va aduce procesor Snapdragon 855+, 6 GB RAM + 128 GB stocare flash, cameră frontală de 20 mpx și un display cu rezoluție FHD+ de 2232 x 1080 pixeli. Lansarea acestui smartphone este programată pentru data de 28 august și poate până atunci mai aflăm și alte detalii picante, poate chiar despre preț.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa