0 comments

Meleșcanu: Pe anumite teme, relația ALDE cu PSD nu funcționează

by on 7 august 2019
 

Teodor Meleșcanu admite că relația PSD cu ALDE nu funcționează „pe anumite teme”, precizând că decizia unei alianțe politice cu Pro România ar „stabiliza situația politică din România”.

Întrebat la Digi 24 dacă din punctul său de vedere ALDE ar trebui să iasă de la guvernare, Meleșcanu s-a eschivat: „Din punctul meu de vedere trebuie să evaluăm care sunt consecințele acestei decizii având în vedere decizia anunțată azi”.

La insistențele jurnaliștilor, el a admis că „pe anumite teme, relația cu PSD nu funcționează”.

În coaliție de guvernare cu PSD, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, miercuri pe Facebook, o alianță politică cu Pro România, condusă de Victor Ponta.

​„Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice!

ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară, după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a scris Tăriceanu pe Facebook.