0 comments

Mesajul lui Cîțu înaintea întâlnirii cu PSD: “Poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”

by on 20 mai 2021
 

​Cu câteva ore înainte de întâlnirea cu liderii PSD pe tema PNRR, premierul Cîțu îi atacă, pe Facebook pe social democrați, susținând că în vremea guvernării lor inflația a crescut și ar trebui să-și ceară scuze pentru „o astfel de performanță”.

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de “performanță”. Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, a scris Cîțu pe Facebook.

El a adăugat că astăzi este „o zi bună” pentru a demonta un fake news referitor la inflație, lăudându-se cu rezultatele guvernării PNL.

„Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație. Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii. Asta înseamnă guvenare pe principii liberale. Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie și pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii”, a scris el.