0 comments

Microsoft a confirmat consola Xbox Series S – Profit.ro

by on 9 septembrie 2020
 
Microsoft a confirmat consola Xbox Series S

Liviu Mihai

scris astăzi, 08:48

Alături de Series X, Microsoft va mai lansa o consolă, mai puțin puternică dar și mai mică, numită Series S.

Microsoft a anunțat, fără prea multe detalii, că va lansa în curând Xbox Series S și că aceasta va fi cea mai mică dintre consolele vândute până acum.

Un detaliu important, însă, pe care Microsoft l-a făcut public acum, înainte de prezentarea oficială a viitoarei console, este prețul. Xbox Series S va costa 299 dolari.

Noile iPhone-uri ar putea intra pe rând pe piață CITEȘTE ȘI Noile iPhone-uri ar putea intra pe rând pe piață

Compania americană a fost nevoită să iasă acum, pe Twitter, cu acest anunț și o fotografie a consolei, după ce informații confidențiale și prețul acesteia au “scăpat” pe internet în ultimele ore.

Imaginea confirmă faptul că nu va exista o unitate optică, ceea nu este neapărat un lucru rău. Jocurile cumpărate vor rămâne disponibile în contul folosit pentru magazinul oficial, de unde pot fi redescărcate oricând.

Marea pată neagră și rotundă care se poate observa cu ușurință pe noua consolă ascunde, cel mai probabil, ventilatorul cu care se face răcirea.

Detaliile tehnice vor fi cunoscute probabil în momentul anunțului oficial, însă, surse anonime susțin că Xbox Series S va nu va fi fel de puternică precum Xbox Series X și nu se va descurca la fel de bine în cazul jocurilor 4K.

Tot pe surse s-a aflat că prezentarea oficială a celor două console va avea loc pe 10 noiembrie.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
microsoft
consola
xbox
series s

Citeste stirea completa