0 comments

Microsoft Surface 7 ar putea fi echipat cu chip-ul Snapdragon – Tion

by on 2 octombrie 2019
 


Se pare că Microsoft va prezenta o tabletă Surface 7 low-end în această săptămână, împreună cu Surface Pro 7 și Surface Laptop 3. În loc de Intel în interior, Surface 7 – cu nume de cod Campus – ar putea rula pe un Qualcomm Snapdragon 8cx SoC, a anunțat sâmbătă Wccftech, citând blogul de tehnologie francez Frandroid.

Microsoft va găzdui, miercuri, un eveniment Surface în New York, la exact un an de la ultimul său eveniment Surface, când a lansat căștile high-end de anulare a zgomotului și o nouă tabletă Surface Pro 6, Surface Laptop 2, PC-ul desktop all-in-one Surface Studio 2 și noi funcții pentru Windows și Office 365.

Tableta va avea rame mai înguste în stânga și în dreapta, în timp ce ramele din partea de sus și de jos vor fi mai late. Asta pentru a se potrivit cu o cameră mai mare în partea de sus și cu o banda magnetică pentru tastatură în partea de jos, potrivit articolului. Tableta ar putea avea, de asemenea, conectivitate 4G LTE împreună cu porturi USB-C. Se zvonește, de asemenea, că Microsoft lucrează la un dispozitiv Surface dual-screen. Compania a refuzat să comenteze.

SURSA: smartnews.roCiteste stirea completa