0 comments

Mihai Fifor: Ușa noastră e deschisă tuturor colegilor din ALDE care nu sunt dispuși să accepte să fie sacrificați

by on 28 august 2019
 

Mihai Fifor, secretar general al PSD, spune că ușa partidului este „deschisă tuturor colegilor din ALDE care nu sunt dispuși să accepte să fie sacrificați în numele intereselor ascunse” ale lui Călin Popescu Tăriceanu.

Într-o postare pe Facebook, Fifor scrie, miercuri seară, că „Și eu și colegii mei am primit zilele acestea mesaje și semnale de la membrii ALDE care ne-au spus că nu înțeleg ce se întâmplă și ce jocuri face domnul Tăriceanu. Este îngrijorător că nici măcar în interiorul propriului partid nu a putut explica în mod coerent această mișcare. Însă românii merită și au dreptul să știe ce anume l-a determinat să fugă de la guvernare, din moment ce nici propriul „vis prezidențial” pare că nu mai e motivul. Așteptăm un moment de luciditate din partea domniei sale”.

Până atunci, spune social-democratul, „certitudinile sunt următoarele: 1. PSD va continua guvernarea de care domnul Tăriceanu a fugit. 2. Ușa noastră este deschisă tuturor colegilor din ALDE care nu sunt dispuși să accepte să fie sacrificați în numele intereselor ascunse ale domnului Tăriceanu. 3. Istoria ne-a învățat că atunci când un om politic face o mișcare de asemenea anvergură, care pune în pericol stabilitatea țării și periclitează nu doar propriul partid, ci și propria carieră politică, înseamnă că motivele sunt menite să rămână bine ascunse și să servească, de fapt, altora”.