0 comments

Mihai Tudose: Sunt bine, am suferit un mic incident, ne vedem în 2 zile înapoi la treabă

by on 26 martie 2019
 

Fostul premier Mihai Tudose anunță că este „bine”, după ce a ajuns de urgență la spital, marți, el suferind un infarct miocardic extins. Tudose spune, într-un mesaj pe Facebook, că a suferit „un mic incident, probabil pe fondul oboselii acumulate”, dar că l-a trecut cu bine şi în două zile revine „înapoi la treabă”. El mulțumește totodată echipei medicale care s-a ocupat de el și laudă „profesionalismul cadrelor din sistemul public medical din România”.

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, este mesajul pe care fostul premier l-a postat marți seară, în jurul orei 19.00, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău la un eveniment organizat de Pro România. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a informat ulterior că fostul premier a suferit un infarct miocardic extins, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr. C.C. Iliescu”, iar acum starea acestuia este stabilă.