0 comments

Mircea Diaconu: “Și mâine o zi”, cum spunea Scarlett O'Hara. Să-i spuneți și lui Iohannis

by on 11 noiembrie 2019
 

Mircea Diaconu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 7,9% la prezidențiale, a declarat după ce a aflat rezultatele sondajelor că „Și mâine e o zi”, citând personajul Scarlett O’Hara. „Cine știe cine e să-i spună și lui Iohannis”, a spus Diaconu, potrivit Mediafax.

„Un singur lucru am de zis: „Și mâine e o zi” Așa cum spunea Scarlett O’Hara. V-aș ruga tare mult, cineva care știe cine a fost această doamnă să-i spună și domnului Iohannis. Pe mâine!”, a spus Mircea Diaconu, pe scările Ateneului Român.

Scarlett O’Hara este un personaj din „Pe aripile vântului”, care a folosit această replică în finalul filmului pentru a arăta că lucrurile se pot schimba.

Diaconu nu va mai candida peste alți 5 ani.

„Datoria mea era, așa am simțit eu, să spun aceste lucruri acum și nu altă dată. Nu e o carieră pentru mine asta, nu e o țintă să fiu președinte, de aceea nu o să candidez de niciun fel. Voiam acum să spun lucrurile astea și spun că din păcate cred că am dreptate. E ultima clipă, ne lovim la nesfârșit de un singur zid, de același zid și nu înțelegem că acolo e doar un perete. E greșit profund. Și stăm și așteptăm în gara, mai vine încă un tren, încă cinci ani”, a mai spus Diaconu.

Mircea Diaconu a fost cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 7,9%.