0 comments

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată luni, de la ora 14,00

by on 27 august 2020
 

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis, joi, programul dezbaterii moțiunii de cenzură iniţiată de PSD. Decizia este luata de conducerea Parlamentului după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat cu o zi în urmă, pe pagina sa de socializare că înlăturarea Guvernului Orban va avea loc luni, 31 august.

Astfel moţiunea de cenzură iniţiată de PSD va fi dezbătută şi votată în ultima zi a sesiunii extraordinare, pe 31 august, de la ora 14,00.

Președintele PSD a anunțat miercuri, pe Facebook, că moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Orban va fi votată luni, 31 august. “Guvernul Orban trebuie să plece”, a scris pe pagina sa de socializare, liderul PSD.

PSD a depus pe 17 august la Parlament, moţiunea de cenzură – „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”. Textul este semnat de 205 parlamentari social democrați care susțin că reprezentanții Guvernului și-au pierdut iremediabil credibilitatea în modul în care au gestionat pandemia iar România este o “ţară în derivă”.