0 comments

Motivul pentru care Boc spune ca îl susține pe Cîțu la șefia PNL

by on 4 iunie 2021
 

Primarul Clujului, Emil Boc a declarat vineri, într-o conferință de presă, alături de premierul Florin Cîțu că are un motiv personal pentru care îl susține pe acesta în competiția pentru șefia PNL. Boc a ținut să precizeze că nu are legătură cu aducerea metroului la Cluj.

“O să vă spun că am un motiv particular și egoist nu o să vă spun că metroul cum spun cei de la PSD (…). este un motiv personal, egoist și este pentru familia mea, fetele mele. Vreau ca ele să să trăiască în România. Îmi doresc ca viiitorul lor să fie în țara asta. (…) Numai printr-o politică liberală poți să aduci calitatea vieții,locuri de bunî, sănătate și educație mai bună, Omul care poate da o direcție partidului și țării Este Boc actualul premier al țării care are viziune capacitate, întelege lucrurile Este un liberal autentic, pur sânge”, a declarat Emil Boc la conferința de presă alături de premierul Florin Cîțu, la sediul Consiliului Județean Maramureș, Baia Mare.

De precizat este că Emil Boc a participat la conferința de presă a premierului Florin Cîțu de la Maramureș. Cîțu se află în plină campanie internă pentru a convinge liderii de organizații să-l voteze pentru fotoliul de președinte ale PNL.

De precizat ar fi că, în urma cu aproape o lună când actualul președinte al PNL, Ludovic Orban a participat la o conferință de presă la Cluj, Emil Boc a absentat.

Reamintim că premierul Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineața candidatura la șefia PNL. “Sunt un liberal care a trăit toată viața după principiile liberale. De multe ori am spus că doar liberalismul salvează România. PNL are nevoie de un suflu nou. Voi câștiga”, a spus Cîțu care le promite liberalilor că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare și o va face cu succes.

Alături de susținători s-a aflat și primarul Clujului, Emil Boc care a reușit să coaguleze în jurul lui Cîțu organizațiile din Transilvania.