0 comments

MOTO RAZR 2019 are scăparea scăpărilor: apare în randări de la Evan Blass plus câteva cadre dintr-un video promoţional oficial – Mobilissimo.ro

by on 31 octombrie 2019
 

Suntem la fix 2 săptămâni distanţă de prezentarea lui MOTO RAZR 2019 de pe 13 noiembrie şi interesul ne e stârnit astăzi de o scăpare. E vorba despre viitorul telefon pliabil de la Motorola, care tocmai a apărut într-o randare publicată de Evan Blass, dar şi în câteva imagini dintr-un clip oficial promo descoperit de Mobiel Kopen, site olandez.

MOTO RAZR 2src19

Se pare că toate scăpările au fost reale şi acele concepte şi randări din primăvară au fost la fix, pentru că designul e exact cum ne aşteptam. Este invocat spiritul MOTO RAZR-ului de acum un deceniu sau mai bine de atat, doar că acum avem “mai mult ecran”. Cei de la PCMag coroborează imaginile obţinute de Mobiel Kopen, cu un mic teaser de pe invitaţia trimisă lor pentru lansare.

MOTO RAZR 2src19

Handset-ul aduce foarte mult cu Motorola RAZR V3, care sosea tocmai în 2004. Există totuşi şi ceva schimbări, precum “bărbia”, care a fost redusă semnificativ şi care integrează cititorul de amprente. La bord găsim un ecran flexibil OLED de 6.2 inch, care se pliază fix unde se afla balamaua, adică la mijloc.

MOTO RAZR 2src19

Ecranul ajunge la marginea de sus, lăsând puţin loc pentru un soi de breton, care ar integra difuzorul pentru convorbiri şi câţiva senzori. Pe partea exterioară se află un ecran secundar, care afişează informaţii meteo, ora, data şi notificările.

MOTO RAZR 2src19

Nu prea vedem camerele telefonului, dar gurile rele zic că primim un senzor de 48 de megapixeli. În ciuda hype-ului, a designului avangardistşi a aşteptărilor, acesta va fi până la urma doar un telefon midrange, cu procesor Snapdragon 730, 4 GB RAM, 64 GB stocare.

MOTO RAZR 2src19

MOTO RAZR 2src19

Există şi o versiune cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, iar preţul va fi de 1500 de dolari. Fie ce o fi un lucru e sigur: acesta va fi cel mai compact telefon pliabil de pe piaţă şi poate şi cel mai subţire, când e deschis. Aflăm mai multe pe 15 noiembrie. Presimt că se va vinde foarte bine în Japonia şi SUA, unde lumea încă tânjeşte după telefoane cu clapetă.

Citeste stirea completa