0 comments

Moto Z4 apare listat pe Amazon alături de preț, specificații și imagini; Vedem și un clip hands-on – Mobilissimo.ro

by on 28 mai 2019
 

Deși nu avem încă o dată de lansare pentru smartphone-ul modular Motorola Moto Z4 iată că cei de la Amazon.com listează azi telefonul alături de imagini oficiale, preț și desigur specificații. Posibil să fi fost vorba despre o greșeală pentru că la scurt timp de la descoperirea sa, gigantul din retail a restras pagina cu pricina, dar grație web.archive.org avem salvate toate aceste informații despre care discutăm mai jos!

Moto Z4

În primul rând ne ocupăm de capitolul dotări hardware și aflăm că acest nou device vine cu ecran OLED de 6.4 inch ce oferă rezoluție FHD+ și un aspect 19:9 al imaginii. Are 4 GB RAM, 128 GB spațiu de stocare flash + slot microSD și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675 + soluție grafică Adreno 608.

Moto Z4

Moto Z4 sosește cu Android 9.0 Pie din fabrică, cu baterie de 3600 mAh ce suportă încărcare rapidă TurboPower la 15W via port USB Type-C. Mai primim și certificare pentru rezistența la stropire și în spate o singură cameră foto de 48 megapixeli care prin tehnologia Pixel Binning oferă imagini de 12 mpx.

Pentru selfie-uri se aduce un senzor de 25 mpx și mai aflăm că ecranul este protejat de Gorilla Glass 3. Amazon lista acest telefon în două variante, cea în ediție Amazon cu Alexa la bord și alte aplicații preinstalate la prețul de 499.99 dolari, respectiv pe cea bundle cu modul Moto 360 Camera care costa tot 499.99 dolari. 

Așteptăm acum anunțul care va fi doar o formalitate!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa