0 comments

Motorola Edge+ prinde doar locul 20 în clasamentul DxoMark; Iată cum arată testele sale foto/video – Mobilissimo.ro

by on 3 iunie 2020
 

Motorola Edge+ a debutat luna trecută şi a readus Motorola pe platoul select al flagship-urilor. Inevitabil a sosit şi testul francezilor de la DxOMark, dar Moto Edge+ nu a urcat prea mult în clasament. Obţine 113 puncte şi ocupă locul 20 în clasament, la egalitate cu Honor 20 Pro şi Galaxy S10+. E sub OnePlus 7 Pro, Galaxy Note 10+ şi Huawei P30 Pro. Hai să vedem ce atuuri are.

Motorola Edge+

Obţine 119 puncte la foto şi 101 la video şi pare să se descurce mai bine la video decât la foto. Atuurile sale includ bogăţia în detalii, nivelul scăzut de zgomot şi autofocalizarea şi expunerea precisă. Senzorul principal este unul de 108 megapixeli, care capturează o cantitate impresionantă de informaţie, generând detalii fine şi un nivel scăzut de zgomot. Chiar şi la interior se aplică aceeaşi calitate a capturii şi nivelul de detalii rămâne crescut.

Motorola Edge+

Autofocalizarea e precisă şi consistenţă, nu dă rateuri. Balansul de alb e binişor calibrat, dar poate da greş uneori şi asta se vede la culorile cerului, cam sub săturate. Dynamic range-ul e cam limitat uneori. Camera ultrawide e şi ea apreciată pentru detalii şi câmpul de vizualizare e larg, dar nu aşa larg ca la Samsung.

Motorola Edge+

Există şi o curbură a imaginii, care nu e corecta de software că la alte telefoane. Se pare că zoom-ul ar fi un punct slab important aici. Moto oferă doar o cameră de 8 MP cu zoom optic 3X şi care pierde detalii la distanţă medie şi multe detalii la distanţă mare. Nu obţine scor mare nici la Bokeh, cu prea multe artefacte şi zone defocalizate unde nu ar trebui să fie.

Motorola Edge+

Captura nocturnă e doar OK, fără recorduri, dar fețele umane arată sub expuse la captura cu bliţ. Filmarea are expunere bună, zgomot bine controlat şi multe detalii, dar stabilizarea nu prea e eficienţa când filmezi din mers şi apare şi o nuanţă verzuie la exterior pe vreme însorită.

Sună a cameră mixtă, al cărui selling point îl reprezintă detaliile. Pentru alte impresii şi mostre aveţi aici analiza DxO.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa