0 comments

Motorola lansează telefonul Moto G Pro în Europa: telefon cu stylus pentru productivitate și cameră triplă – Mobilissimo.ro

by on 26 mai 2020
 

Motorola a adus un nou telefon în Europa, de această dată modelul Moto G Pro. Acesta este un terminal midrange cu stylus şi axat pe productivitate. Aduce şi o cameră triplă şi baterie de 4000 mAh, iar alte detalii despre el aflaţi mai jos.

Moto G Pro a fost anunţat la începutul acestui an odată cu Moto G8 Power, ca parte din “salva aniversară” de telefoane noi de la Moto. Ocazia era pentru cele 100 de milioane de unităţi Moto G vândute global. Vine cu un ecran imersiv de 6.4 inch, NFC şi Android 10 stock. Are difuzoare stereo duale cu acustică Dolby, dar şi un procesor Snapdragon 665 şi 4 GB RAM.

Motorola Moto G Pro

Din câte îmi dau seama acesta este un rebranding european pentru Moto G Stylus, modelul anunţat în februarie. Este fabricat din sticlă şi metal, are talie de 9.2 mm şi greutate de 192 de grame. Ecranul este un IPS LCD de 6.4 inch Full HD+, cu orificiu decupat pentru camera selfie de 16 MP. Găsim şi un cititor de amprente în spate, iar la interior avem 128 GB stocare, slot microSD şi baterie de 4000 mAh.

Iată cum arată setupul de camere din spate:

  • 48MP (f/1,7, 1,6um) Quad Pixel
  • 2MP macro (f/2,2) – Macro Vision
  • 16MP ultra wide 117° (f/2,2, 2um)
  • ToF

Stylus-ul este integrat într-o fantă pe telefon şi ajuta la editarea de fotografii, luat de notiţe şi desenat. Puteţi copia texte, sublinia pe text şi marca chiar capturile de ecran. Puteţi lucra la Excel-uri şi Powerpoint-uri cu ajutorul său. Vine cu o aplicaţie Moto Note declanşată când scoatem stylusul din fantă şi care te ajută să iei notiţe rapid.

Telefonul sosește în Europa în iunie la preţ recomandat de 329 de euro.

Citeste stirea completa