0 comments

Motorola Moto E7 Plus își dezvăluie specificaţiile complete, imagini şi preţ – Mobilissimo.ro

by on 10 septembrie 2020
 

Motorola pregăteşte nu doar telefoane midrange şi pliabile pe final de an 2020, ci şi un telefon de buget. Îl cunoaştem ca Moto E7 Plus şi a mai scăpat de câteva ori până acum. De această dată ni se dezvăluie în specificaţii complete, preţ şi imagini.

Moto E7 Plus

Smartphone-ul accesibil de la Motorola vine cu un design inedit de cameră, cu 2 senzori în spate într-un modul pătrat, aşezaţi într-un triunghi al cărui vârf este bliţul LED. Scăparea indica şi faptul că telefonul va avea Android 10 la interior şi va folosi un procesor Snapdragon 460, împreună cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Moto E7 Plus

Aduce şi slot microSD şi în zona frontală găsim un ecran IPS LCD de 6.5 inch, cu rezoluţie de 1600 x 720 pixeli. Are un breton picătură pentru camera selfie de 8 MP. În spate se află o cameră principală de 48 MP cu funcţie Night Vision, alături de o cameră de 2 MP Bokeh. Sub ele se află acel logo Moto, care integrează cititorul de amprente.

În dreapta telefonului regăsim un buton Power şi cele de volum, alături de un al treilea buton care ar putea fi folosit pentru Google Assistant. Telefonul cântăreşte 200 de grame şi are o baterie de 5000 mAh care se încarcă prin bătrânul port microUSB. Primim şi jack audio, dar şi două variante de culoare (cel puţin).

Varianta cu 64 GB ar costa 149 de euro şi e posibil să vedem un debut în această lună.

Citeste stirea completa