0 comments

Motorola Moto G9 devine oficial: telefon cu procesor Snapdragon 662, cameră triplă și preţ de 130 euro – Mobilissimo.ro

by on 24 august 2020
 

Motorola tocmai a lansat un nou telefon de buget, modelul Moto G9. Acesta vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 662, o cameră triplă şi buton dedicat Google Assistant. Costă doar 130 de euro şi vine cu un corp de culoare albastră sau verde, care aş a paria că e fabricat din plastic.

Moto G9

Terminalul adoptă un ecran IPS LCD de 6.5 inch, cu rezoluţie HD+. Are breton picătură, în care se află camera selfie de 8 MP, cu deschidere F/2.2. Nu avem cititor de amprente integrat în ecran, ci în spate, sub camera cu modul pătrat. Aceasta din urmă integrează un senzor principal de 48 demegapixeli cu deschidere F/1.7, alături de două camere de 2 MP, una Bokeh şi una Macro. Avem şi bliţ LED în acelaşi modul pătrat, pentru simetrie.

Moto G9

La interior mai găsim 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi un slot microSD. Moto G9 dispune de jack audio de 3.5 mm, port USB-C şi că selling point are bateria de 5000 mAh cu încărcare la 20W. Deocamdată handsetul a debutat doar în India, unde se vinde prin Flipkart la suma de 130 de euro. Va fi disponibil pe Albastru Safir şi Verde “Pădure”.

Moto G9

Rulează Android 10 într-o versiune stock şi are un buton dedicat Google Assistant, dotare văzută des pe telefoane Nokia şi Motorola în ultima vreme (uneori și LG). De remarcat şi că acest model cântăreşte 200 de grame şi are o talie de 9.18 mm. Asteptăm acum și un Moto G9 Plus.

Citeste stirea completa