0 comments

Motorola One Action debutează mâine în Brazilia și vine echipat cu o cameră foto triplă în spate – Mobilissimo.ro

by on 15 august 2019
 

Motorola este la un pas distanță de a-și extinde seria de terminale One, astfel că după variante precum Motorola One Vision, mâine vom face cunoștiință cu Motorola One Action. Acesta din urmă a avut parte de câteva scăpări anterior, ultima dată fiind prezentat în randări detaliate în două dintre nuanțele în care va sosi la vânzare pe piață. Confirmarea debutului vine astăzi și aflăm că un eveniment special de presă are loc mâine în Brazilia.

Motorola One Action

Imaginea teaser de mai sus a venit însoțită de confirmarea lansării și vedem încă o dată design-ul dispozitivului ce implică o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă sau policarbonat glossy. Are 3 camere foto în spate, printre care și un senzor ultra-wide, logo Motorola ce găzduiește scanner-ul de amprente și în zona frontală un decupaj bulină pentru camera selfie de 12 megapixeli.

Motorola One Action va avea procesor Exynos 9609 la interior, baterie de 3500 mAh cu alimentare la 10W și variante cu 3 sau 4 GB RAM și până la 128 GB de stocare flash. Din fabrică va rula sistemul de operare Android 9.0 Pie cu Android One aplicat peste. Prețul vehiculat este de aproximativ 250 euro și mai multe detalii aflăm mâine pe 16 august! 

Citeste stirea completa