0 comments

Motorola prezintă Razr 5G, al doilea smartphone cu două ecrane al companiei – Profit.ro

by on 10 septembrie 2020
 

Liviu Mihai

scris astăzi, 08:27

La 10 luni distanță de la primul Razr pliabil, Motorola are deja pregătit un al doilea smartphone cu două ecrane, de data aceasta unul care promite îmbunătățiri semnificative.

Motorola încearcă să-și spele păcatele și să repare numeroasele greșeli făcute cu primul Razr, un smartphone cu două ecrane, care a suferit de numeroase probleme, de la balamaua problematică, la camera foto slabă și autonomia prea mică.

Noul Razr 5G, care, așa cum sugerează și numele, oferă suport 5G (sub-6GHz), o cameră foto de 48 MP cu f/1.7 apertură și un suport software mai bun pentru cele două ecrane OLED de 6,2 inch respectiv 2,7 inch.

Google lansează Android 11 CITEȘTE ȘI Google lansează Android 11

Designul aduce în continuare aminte de legendarul Razr cu clapetă. Este un design care ține greutatea device-ului sub 200 de grame, ceea ce este rezonabil față de cele 282 de grame pe care le cântărește Galaxy Z Fold2 5G.

Dotările tehnice sunt cele ale unui mid-range, cu un chipset Snapdragon 765G, 8GB RAM, 256GB stocare și o baterie de 2.800 mAh, care este peste cea a modelului anterior, dar încă mult sub ceea ce se găsește într-un smartphone obișnuit.

În ceea ce privește balamaua, una din marile probleme ale primului model, Motorola spune că a adus modificări pe baza feedback-ului primit și noul Razr ar trebui să reziste 5 ani în mâinile unui power user care-l deschide și-l închide de 100 de ori pe zi.

Razr 5G va fi mai ieftin cu 100 de dolari față de primul model, urmând să intre pe piață la 1.400 de dolari.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
motorola
razr 5g
smartphone pliabil

Citeste stirea completa