0 comments

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB: mouse de gaming de buget

by on 29 martie 2018
 

V-am obisnuit cu review-uri la periferice pentru gaming din toate categoriile de pret, dar pentru cei care vor o varianta cat mai economica si accesibila, va prezentam un mouse de gaming de la Trust GXT 180  – Kusan Pro RGB.

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB costa in jur de 130 LEI si vine echipat cu un senzor performant produs de catre Pixart. Evident, in acelasi pret intra si RGB-ul!

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB a fost dezvoltat impreuna cu echipa de la Esports Epsilon, asadar este demn de utilizare in competitii. Forma este simpla si ergonomica cu acces rapid la schimbarea DPI-ului. Pe lateral se regasesc doua butoane care au rol de back si foward.

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB

Finisarea in partea superioara este mata de culoare gri, iar in partea inferioara avem finisare de culoare neagra. La suprafata nu avem cauciuc pentru grip, dar acesta nu aluneca din mana chiar si in aceste conditii.

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB

Senzorul optic Pixart 3325 ofera precizie si viteza chiar si in cazul miscarilor bruste. Senzorul ofera pana la 5000 DPI, dar nu a fost necesar sa utilizam mai mult de 1200 DPI cu 1000Hz polling rate. Din soft se poate ajusta sennsibilitatea DPI in pasi de cate 50. Polling rate-ul poate fi ajustat si el in pasi de cate 100Hz, incepand de la minim 125Hz.

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB

Mouse-ul Trust GXT 180 Kusan Pro RGB se simte bine in mana, dar depinde de gusturi. Noi am fi preferat sa fie ceva mai greu, el cantarind doar 107 grame.  GXT 180 este ambidextru. Cablul de conexiune are o lungine de 180cm, iar la exterior este protejat de un strat de cauciuc.

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB

Din soft avem acces la cinci profile care se salveaza in memoria mouse-ului. Pentru fiecare profil avem acces la setarile de performanta, DPI, DPI Precision, Report Rate, Acceleration si Scroll Speed, din pacate lipseste optiunea pentru setarea lift off-ului. In tabul Effect avem acces la setarile de luminozitate, rapiditatea de flash, culoare luminii si tipul de efect. Iar in tabul Button putem seta macro-uri.

Trust GXT 180 Kusan Pro RGB

Per total ne incanta acest mouse de buget si il recomandam celor care se joaca shootere.