0 comments

Negocieri pe ultima sută de metri în biroul lui Dragnea pentru lista la europarlamentare

by on 25 martie 2019
 

​Liderii PSD s-au reunit luni în biroul lui Liviu Dragnea cu o oră înintea ședinței Comitetului Executiv. Surse social democrate au declarat pentru Hotnews.ro că se negociază în continuare numirile pe locurile eligibile. Noi nume vehiculate sunt cele ale pastorului Chris Terhes și al deputatei PSD Biancăi Gavriliță care ar putea să-i înlocuiască pe Carmen Mihălcescu și pe actualul europarlamentar Ioan Mircea Pașcu care au fost susținuți de organizații pe locuri eligibile.

UPDATE 12:45 Liviu Dragnea a venit la ședința CEX însoțit de Codrin Ștefănescu, Niculae Bădălău și Claudiu Manda.

La discuțiile din biroul lui Dragnea participă miniștrii și liderii din teritoriu. Mihai Fifor, Niculae Bădălău Petre Daea, Răzvan Cuc dar și Dumitru Buzatu, arian Oprișan și Ionel Arsene.

De altfel, social-democrații s-au întâlnit cu Liviu Dragnea și duminică seara într-un cadru restrîns. Potrivit surselor citate social-democrații mizează pe 12 locuri eligibile. Pe lista sigură se află Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Dan Nica, Natalia Intontero, Dragoș Benea, Maria Grapini, Emilian Pavel.

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte luni, de la ora 12.30, la Parlamentul, pe ordinea de zi figurând stabilirea listei candidaților la europarlamentare. Ședința a fost amânată din cauza internării lui Liviu Dragnea

Știre în curs de actualizare