0 comments

Noi accesorii destinate lui Galaxy Note 10 apar online; O folie de protecție ecran este fotografiată – Mobilissimo.ro

by on 15 iunie 2019
 

După numeroase randări sosite online pentru Samsung Galaxy Note 10, iată că acum ajunge în punctul în care apar și accesorii fotografiate. Am avut ce-i drept și leak-uri pentru huse, dar de această dată primim ceva mai interesant și anume o fotografie care pare a prezenta o folie de protecție pentru ecranul viitorului phablet.

Galaxy Note 10

Nu știm exact cărei versiuni de Note 10 îi este destinată, dar ținând cont de dimensiunile sale pare a fi cazul unui accesoriu pentru modelul Pro cu diagonală de 6.75 inch. Până și marginile acestei protecții de ecran sunt foarte înguste și observăm și zona inferioară, acea bărbie care la rândul său este foarte subțire.

Pe Note 10 Pro îl așteptăm și cu un setup de 4 camere foto în spate, baterie de 4170 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 25W și cu scanner de amprente integrat în display. Va avea o cameră selfie integrată central sub forma unui decupaj bulină în display, iar la interior potrivit ultimelor leak-uri vom vedea un procesor Exynos 9825 de 7nm.

Lansarea ar putea avea loc pe 10 august și încă nu este clar dacă vom vedea și un model Note 10e sau nu..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa