0 comments

Noi detalii despre LG G7

by on 2 aprilie 2018
 

LG G6 nu a fost un telefon inedit, cel puțin așa reiese din vânzăriile de anul trecut. Din acest motiv, LG G7 va fi diferit, zvonurile sugerând că varianta finală va avea și numele diferit.

Ultimele zonuri ne dezvăluie că G7 va avea un buton dedicat pentru AI și o cameră principală cu deschidere de f/1.5. Telefonul va fi lansat în luna aprilie la Seoul. Butonul pentru AI va fi amplasat în partea laterală a telefonului, sub butoanele de volum. Acesta va facilita accesul rapid la Goolge Assistant, LG Q Lens și Q Voice. Îndreptarea atenției către zona de AI este una normală, aceasta devenind un trend printre producătorii de telefoane. LG a intrat în acest trend pentru prima dată, cu modelul LG V30S ThinQ, G7 urmând să ducă tradiția mai departe.

Ar fi interesant dacă LG ar permite utilizatorilor să asocieze orice funcție în afară de cea pentru AI, pe butonul respectiv. Schimbarea camerei cu una care are o deschidere de f/1.5 pune modelul G7 pe aceași linie cu Galaxy S9. Așadar, vom vedea imagini care arată foarte bine și în condiții de lumină ambientală scăzută. De asemenea, suntem curioși cum va fi folosit AI-ul în cazul fotografierii, deoarece acesta funcționează foarte bine pe Huawei P20 Pro, camera realizând ajustări excelente în funcție de locul în care vă aflați, toate aceastea fiind determinate de către AI.

Din păcate, G7 nu va avea apertură duală precum Galaxy S9. Telefonul va fi echipat cu un ecran de tip MLCD+, în locul unuia de tip OLED. Această schimbare a fost adusă pentru a putea oferi telefonul la un preț final mai redus. MLCD+ are, totuși, un consum mai redus de curent, cu 35% față de un panou standard LCD. Telefonul va fi echipat cu 6GB RAM, un procesor Snapdragon 845 și 64GB sau 128GB pentru stocare. Prețul se estimează în jurul sumei de 649Euro pentru varianta cu 64GB stocare.