0 comments

Noi randări ce ni-l prezintă pe Huawei Mate 30 Pro ajung online, dezvăluind posibilele variante de culoare – Mobilissimo.ro

by on 28 august 2019
 

În urmă cu doar două zile internetul vuia pe seama unui poster cu iz oficial în care își făcea apariția nimeni altul decât Huawei Mate 30 Pro, device cu dotări de top ce ar putea debuta în perioada septembrie-octombrie. Astăzi în continuarea leak-ului cu pricina vedem o serie de noi randări ale telefonului și aici cu mențiunea că nu suntem siguri de autenticitatea acestor materiale, existând posibilitatea să fie doar concepte foarte bine lucrate. 

Huawei Mate 3src Pro

Observăm faptul că design-ul este același pe care l-am văzut anterior, cu o zonă frontală acaparată în mare parte de către display-ul cu muchii curbate la 88 grade. Avem un decupaj în zona superioară pentru sistemul de autentificare facială 3D, iar marginea de jos este redusă la extrem, cel puțin în randările de față. În spate se află modulul circular foto ce găzduiește 4 senzori foto, iar bliț-ul LED se află în stânga însoțit de logo-ul Leica.

Huawei Mate 3src Pro

Totodată putem remarca în aceste randări și abordarea dual-tone din spate, mai precis din zona camerei foto unde avem un inel de o nuanță mai diferită ce dă impresia că ar fi un obiectiv foto. Se păstrează nuanțele gradient celebre precum Breathing Crystal (albastru), dar sunt incluse și alte variante precum verde și violet. Încă o dată specificăm faptul că sunt șanse mari ca aceste imagini să fie doar randări fan-made bine lucrate, astfel că așteptăm scăpări mai convingătoare în perioada următoare.

De la Huawei Mate 30 Pro așteptăm un pachet hardware actualizat și centrat în jurul procesorului Kirin 990, CPU de 7nm ce urmează a fi prezentat oficial în cadrul IFA 2019. 

Citeste stirea completa