0 comments

Nokia 2.3 este un cel mai nou telefon Android One; Baterie de 4000 mAh, cameră duală și preț de 109 euro – Mobilissimo.ro

by on 6 decembrie 2019
 

În cadrul unui eveniment de presă ce a avut loc ieri seară cei de la HMD Global au anunțat lansarea lui Nokia 2.3, un nou telefon Android One din zona de buget ce atrage prin prețul scăzut și bateria generoasă pe care o aduce la pachet. Pentru a menține costurile scăzute, merge pe ideea unei carcase din policarbonat și dispune de o textură specială 3D – fiind disponibil pe verde, auriu și gri cărbune.

Nokia .23

Design-ul este cât se poate de simplu și în față descoperim un panou frontal cu muchii foarte generoase în jurul ecranului și dintr-un motiv sau altul și un decupaj picătură pentru camera selfie. Ecranul este o unitate IPS LCD de 6.2 inch cu rezoluție HD+ și avem parte la interior de un procesor MediaTek Helio A22 însoțit de doar 2 GB RAM.

Nokia 2.3

Primim 32 GB stocare și slot microSD, cameră selfie de 5 mpx cu suport pentru face unlock, iar în spate o cameră duală cu senzor principal de 13 mpx (f/2.2) și senzor secundar de 2 mpx pentru captura bokeh. Nokia 2.3 aduce baterie de 4000 mAh care potrivit detaliilor dezvăluite de producător ajunge la până 2 zile autonomie. Încărcarea se face la doar 5W…

Mai aflați că Nokia 2.3  dispune de slot dual-SIM, port microUSB v2.0, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 5.0 și de jack audio. Fiind un Android One asta înseamnă că avem promisiunea a 2 ani de update-uri software majore și 3 ani de actualizări de securitate. Prețul telefonului este de doar 109 euro ~ 520 lei. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa