0 comments

Nokia 4.2 este disponibil în România la 899 lei – noobz.ro

by on 15 mai 2019
 

NoobZ

– 15.05.2019, 13:46 în Smartphones

Nokia 4.2 este disponibil in Romania

Nokia 4.2 este disponibil în România. Prețul recomandat pentru dispozitiv este de 899 lei.

Dispozitivul are un design elegant, cu sticlă curbată și display cu notch pentru camera selfie. Telefonul are o cameră principală duală, oferă funcția de deblocare biometrică prin recunoaștere facială și cel mai recent procesor Qualcomm® Snapdragon™. Sistemul de operare de pe Nokia 4.2 este Android™ 9 Pie.

Camera principală de 13 MP și senzorul de adâncime permit utilizatorului să surprindă fotografii de înaltă calitate, portrete și peisaje extraordinare.

Nokia 4.2 va beneficia de actualizări lunare de securitate timp de trei ani. Ca de altfel și de două actualizări majore ale sistemului de operare, conform programului Android One.

Nokia 4.2 este disponibil în România în două culori: Black și Pink Sand.

Butonul Google Assistant disponibil în premieră pe Nokia 4.2. Printr-o simplă atingere, utilizatorul are acces la asistență din partea Google Assistant – fie că este vorba despre direcții de navigare, apeluri telefonice, muzică sau simple răspunsuri.

Google Assistant ajută utilizatorul în sarcinile zilnice sau poate oferi informații mai rapide. Utilizatorii pot apăsa butonul de două ori pentru a primi un instantaneu vizual al zilei din partea Google Assistant, cu sugestii inteligente și detalii optimizate. Cum ar fi informații despre transport, facturi scadente sau din calendar, pentru ca aceștia să fie siguri că vor fi mereu la curent.

Prin apăsarea lungă a butonului, utilizatorii pot activa modul walkie-talkie. Lucru ce permite ascultarea activă din partea Google Assistant, în cazul întrebărilor sau comenzilor complexe din partea utilizatorilor.

Nokia 4.2 are procesor Qualcomm® Snapdragon™ 439 octa-core și dispune de Android 9 Pie de la prima utilizare.

„Un telefon accesibil din punct de vedere preț nu trebuie să limiteze accesul utilizatorilor la cea mai bună experiență Android. Nici la ultimele tendințe.

Nokia 4.2 dispune de cele mai bune experiențe pe care un utilizator le poate întâlni la un smartphone. Totul la un preț accesibil. De la experiențe de top, la o măiestrie de cel mai înalt nivel, inovații AI și camera principală duală.” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa