0 comments

Nokia 9.2 ar putea primi o cameră selfie integrată sub display; Lansarea sa amânată până la toamnă – Mobilissimo.ro

by on 31 ianuarie 2020
 

Dacă puțin mai devreme descopeream invitația HMD Global pentru evenimentul din cadrul MWC 2020, acolo unde sunt așteptate telefoanele Nokia 400 4G și Nokia 8.2 5G, iată că acum vin vești și despre flagship-ul companiei din acest an. Vorbim despre Nokia 9.2 care din păcate are debutul amânat până la toamnă, dar așteptarea ar putea merita dacă speculațiile se adeveresc. 

Se vorbește acum despre o amânare pentru ca produsul să fie perfecționat și să rivalizeze mai bine cu rivalii de pe piață. Dacă vă amintiți, predecesorul și anume Nokia 9 PureView a avut o lansare cam grăbită și se prezenta la bord cu un procesor de generație trecută și cu un setup foto Penta-Lens care nu a dat publicul pe spate.

În aceste condiții se ridică pretenții destul de mari de la Nokia 9.2, iar HMD ar putea surprinde prin implementarea unei camere selfie sub display. Această tehnologie este testată aparent în momentul de față de către compania finlandeză și amânarea debutului până în toamnă ar facilita perfecționarea camerei foto de sub ecran. 

Rămâne totuși de văzut dacă munca va da roade, pentru că și alte companii din domeniu au încercat și afirmat că mai este de lucrat pentru ca tehnologia să ajungă în main-stream. De la Nokia 9.2 așteptăm și un procesor Snapdragon 865, dar și un setup foto simplificat. 

Citeste stirea completa