0 comments

Nokia mai aduce în România un smartphone lansat recent – Gândul

by on 30 octombrie 2019
 

Caracteristicile care atrag atenţia la noul model sunt camera triplă şi display-ul cu suport HDR,care îmbunătăţeşte semnificativ calitatea conţinutului afişat. Mai mult, ecranul beneficiază de funcţie always-on, prin intermediul căreia afişează informaţii când acesta este oprit.

Pe scurt, Nokia 6.2 are ecran IPS LCD cu diagonala de 6,3 inchi (rezoluţie 1.080 x 2.280 pixeli), chipset Snapdragon 636 cu procesor octa-core, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot pentru card micro-SD) şi baterie de 3.500 mAh. Există şi o variantă cu 3 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 32 GB.

Carcasa telefonului este realizat dintr-un material compozit despre care producătorul susţine că este mai rezistent decât policarbonatul. 

Smartphone-ul, care face parte din programul Android One, rulează versiunea sistemului de operare bazată pe Android 9.0 şi va primi update la Android 10. 

Nokia 6.2 este disponibil în România începând cu 28 octombrie, în variantele Ceramic Black şi Ice. Versiunea cu memorie de 4GB/64GB poate fi achiziţionată la preţul recomandat de 1.150 de lei.

Citeste stirea completa