0 comments

Noua generaţie de laptopuri Matebook 13 de la Huawei, disponibilă în România – Adevărul

by on 26 mai 2020
 

Huawei anunţă disponibilitatea în România a celui mai nou laptop din Seria MateBook, Huawei MateBook 13, generaţia 2020. Acesta vine cu oferte promoţionale de lansare, care vor fi valabile în perioada 26 mai – 15 iunie la partenerii autorizaţi ai Huawei.

Noile laptopuri oferă utilizatorilor trei variante de procesoare potrivite stilului lor de lucru, învăţare sau de divertisement: MateBook 13 AMD Edition, MateBook 13 2020 i5 şi MateBook 13 2020 i7.

Cele două modele Huawei MateBook 13, dotate cu procesoarele i5 sau i7, dispun de designul seriei MateBook şi de un ecran HUAWEI FullView,/ în format 3:2, susţinut de Intel UHD Graphics 620 şi, pentru varianta Intel i7, de NVIDIA GeForce MX 250. Acest GPU oferă puterea de procesare grafică necesară sarcinilor de editare a imaginilor şi videoclipurilor, precum şi experienţelor de divertisment, integrând un procesor Intel Core de a 10-a generaţie, până la 16 GB RAM şi suport pentru 2K HUAWEI FullView Display cu Multi-touch şi Multi-screen Collaboration.

În ceea ce priveşte aspectul, MateBook 13 Intel Edition dispune de un ecran 2K HUAWEI FullView cu redare 100% a gamutului de culoare şi un raport ecran-corp de 88%. Dispozitivele sunt dotate şi cu tehnologie distribuită pentru colaborare pe mai multe ecrane.

Procesorul AMD Ryzen 5, încorporat în versiunea AMD Edition a laptopului, asigură, de asemenea, performanţe puternice. Huawei MateBook 13 AMD Edition prezintă acelaşi design, dotat cu un ecran HUAWEI FullView de 2K, şi este alimentat de cel mai recent procesor Ryzen 5 3500U, precum şi de grafică Radeon Vega 8.

Atât modelele dotate cu procesor Intel Core, cât şi cel dotat cu procesor AMD, prezintă un sistem de răcire HUAWEI Shark Fin Design 2.0, care include ventilatoare cu zgomot redus, pentru performanţe termice maxime. În plus, soluţia de filtrare inteligentă monitorizează schimbările de temperatură în timp real.

Huawei MateBook 13 vine cu un adaptor portabil tip USB Type-C de 65 W, care poate fi utilizat cu o serie de ieşiri de încărcare. Pe lângă utilizarea adaptorului de alimentare pentru încărcarea laptopului, acesta oferă tehnologia HUAWEI SuperCharge pentru anumite telefoane lansate în ultima perioadă de către producătorul din Shenzhen. Dispozitivele au un senzor de amprentă integrat în butonul de pornire, pentru o mai bună securitate a datelor.

La achiziţionarea unui Huawei MateBook 13, dotat cu un procesor Intel Core i5 sau i7, consumatorii primesc gratuit un telefon Huawei Y6p. În acelaşi timp, cei care aleg varianta AMD a laptopului beneficiază de un telefon Huawei Y5p cadou. Versiunea AMD a laptopului, dotată cu un procesor AMD R5 şi o memorie de 8 + 512GB, Windows Home Gray, este disponibilă pe piaţă la preţul recomandat de 3.699 lei, în timp ce preţul recomandat pentru Huawei MateBook 13 2020 Intel, dotat cu procesor Intel Core i5 şi memorie de 8 + 512GB, Windows Home, este de 4.099 lei, respectiv 5.899 lei pentru modelul MateBook 13 2020 Intel echipat cu procesor Intel Core i7 şi memorie de 16GB şi 512GB stocare, placă video dedicată NVIDIA MX250, display Touch şi Windows Home. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa