0 comments

Noul GOLF 8, surprins complet necamuflat. Pozele pe care VW nu vrea sa le vada nimeni – Auto.ro

by on 14 martie 2019
 

Cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf a fost surprinsa zilele acestea in toata splendoarea ei. Complet necamuflata si cu cateva luni bune inainte de startul productiei.

Programata sa intre in productia de serie chiar la inceputul acestei veri, in cursul lunii iunie, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf are sansele sa devina cel mai prost pazit secret din industria auto.

Viitoarea masina de clasa compacta si origine germana a fost surprinsa din nou in teste, cu mentiunea ca ultima serie de fotografii spion aduc in prim-plan trei exemplare… complet necamuflate.

Drept urmare, putem observa inca de pe acum ce ne-a pregatit pentru saptamanile urmatoare cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf: un design modificat exclusiv la nivel de detaliu, cu influente de Polo.

Nimeni nu stie inca nimic despre partea tehnica, insa este de asteptat ca viitoarea masina de clasa compacta si origine germana sa adopte la baza o versiune imbunatatita a platformei MQB.

Cat despre gama de motorizari, si cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf ar trebui sa ofere la randul ei diferite unitati turbo pe benzina si motorina, cu trei sau patru cilindri, insotite ori ba de cate un motor electric.

Intr-un final, viitoarea masina de clasa compacta si origine germana va veni cu cateva noutati si la nivel de tehnologii, inclusiv diverse sisteme active care ii vor permite sa se conduca semi-autonom.

Sursa Foto: Carscoops

Citeste stirea completa