0 comments

Noul MacBook Pro se închide singur – Profit.ro

by on 5 decembrie 2019
 
Noul MacBook Pro se închide singur

Liviu Mihai

scris astăzi, 18:42

Apple confirmă postările de pe forumul oficial ale unora dintre primii clienți, recunoscând că noua versiune de MacBook Pro are o problemă legată de baterie.

La laptopuri noi, probleme noi. Așa s-ar putea descrie evoluția laptopurilor Apple în ultimii ani, companie care a lansat la jumătatea lunii trecute o nouă generație de MacBook Pro.

Vestea bună, pentru fanii laptopurilor Apple, este că tastatura e în regulă și nu se mai strică așa cum o făcea în cazul modelelor din ultimii ani. Vestea proastă este că acum se închid când bateria scade sub 50%.

Un număr semnificativ dintre cei care au cumpărat noul MacBook Pro 2019 de 13 inch au luat calea forumurilor oficiale și ale rețelelor sociale pentru a descrie cum laptopul se închide singur dintr-o dată.

Anunț: tarife mai mici în România pentru terminarea apelurilor mobile CITEȘTE ȘI Anunț: tarife mai mici în România pentru terminarea apelurilor mobile

Din câte se pare până acum, unele din noile MacBook Pro, se închid când nivelul bateriei se află undeva între 50% și 20% – departe de zona critică care ar impune o închidere forțată pentru protejarea bateriei.

Apple a confirmat existența problemei și chiar explică într-un articol publicat în zona de suport tehnic ce ar trebui să facă utilizatorii pentru a încerca să rezolve problema.

Când bateria scade sub 90%, Apple spune că laptopul ar trebui conectat la priză și, cu toate aplicațiile închise, ar trebui lăsat la încărcat, fără a fi folosit vreme de cel puțin 8 ore.

Asta ar trebui să rezolve problema. Dacă nu, cei care încă întâmpină această problemă, sunt așteptați într-un service Apple.

Noul MacBook Pro 2019, care costă 2.400 de dolari în cea mai slabă variantă, a venit să rezolve problemele pe care generațiile din ultimii ani le aveau cu tastatura și pentru care Apple a fost aspru criticată atât de proprii utilizatori, cât și în presa americană.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
macbook pro
laptop
baterie

Citeste stirea completa