0 comments

OnePlus 3 și OnePlus 3T primesc de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie în versiunea finală – Mobilissimo.ro

by on 23 mai 2019
 

Chinezii de la OnePlus se țin iată de promisiune și lansează astăzi update-ul Android 9.0 Pie pentru terminalele OnePlus 3 și 3T, asta după ce pe parcursul lunii aprilie au fost desfășurate teste beta și distribuite câteva build-uri către cei înscriși în program. De acum vine versiunea finală sub forma lui OxygenOS 9.0.2 și după cum vă așteptați există și câteva noutăți interesante odată cu trecerea la acest release.

OnePlus 3

În primul rând avem un pachet software bazat pe Android 9.0 Pie, patch-urile de securitate din Aprilie 2019 și integrarea lui Gaming Mode 3.0 care are rolul de a îmbunătăți performanțele în materie de gaming. Mai primim suport pentru apeluri Google Duo în aplicația de apelare, suport Google Lens în aplicația de Cameră, dar și posibilitatea de a customiza intervalul de timp în care modul Do Not Disturb să acționeze.

OnePlus 3

Există desigur și îmbunătățiri generale ale sistemului, dar și rezolvări ale bug-urilor întâlnite în versiunile anterioare Android. Startul actualizării s-a dat deja și după cum ne-au confirmat și posesorii de terminale OP3/OP3T de pe grupul Mobilissimo, update-ul a ajuns și în România.

Vă invităm la discuții pe seama acestei actualizări în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe grupul Mobilissimo de Facebook aici! 

Citeste stirea completa