0 comments

OnePlus 7 și mecanismul său de cameră selfie periscop ni se dezvăluie în randări detaliate – Mobilissimo.ro

by on 4 martie 2019
 

Din partea celebrului @onleaks iată că sosesc astăzi și primele randări detaliate pentru smartphone-ul OnePlus 7, device pe care îl așteptăm lansat oficial undeva prin luna mai. Imaginile de față sunt realizate pe seama unor scheme CAD din fabrică, semn că privim asupra design-ului aproape final ce va fi adoptat.

OnePlus 7

Se confirmă un zvon prezent în online de ceva vreme și anume acela cu privire la faptul că se va alege integrarea unui mecanism de cameră periscop, asta cu scopul de a oferi o experiență imersivă de vizionare fără decupaje sau orificii în ecran. Este o abordare pe care am mai văzut-o și la alte companii, printre care și Allview recent.

OnePlus 7

Avem astfel parte de muchii înguste ale panoului frontal, iar o altă schimbare observată la nivel vizual este desigur prezența camerei foto triple din spate care probabil va oferi un senzor standard, unul pentru bokeh și un altul pentru zoom optic. Construcția unibody premium rămâne la posturi, cu ramă metalică glossy la mijloc și spate din sticlă.

OnePlus 7

Se vehiculează că ecranul va avea o diagonală de 6.5 inch și că OnePlus va păstra rezoluție Full HD+ și pentru acest smartphone. Ca dimensiuni noul smartphone va măsura 162.6 x 76 x 8.8 mm grosime, cu mențiunea că vom avea o protuberanță a camerei foto destul de generoasă ce va ajunge la o grosime de 9.7 mm. 

Unele zvonuri fac aluzie la o baterie de 4150 mAh pentru noul OnePlus și la faptul că varianta de bază va avea 6 GB RAM. Ținând cont de parcursul companiei din ultimii ani, este de așteptat ca și prețul lui OnePlus 7 să crească, ajungându-se probabil la 579 – 599 euro pentru configurația standard. 

Citeste stirea completa