0 comments

OnePlus 8 primeşte Android 11 sub formă de beta; Iată cum îl poţi avea şi tu – Mobilissimo.ro

by on 12 iunie 2020
 

Am aflat în ultimele ore că posesorii de telefoane Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro şi Poco F2 Pro vor putea instala curând Android 11 Beta 1. Se pare că acest beta a ajuns şi pe telefoanele OnePlus 8 şi OnePlus 8 Pro şi aflaţi mai jos cum puteţi face să primiţi acest software.

Android 11 Beta 1 a sosit pe 11 iunie pe telefoanele Pixel 2 şi alte modele Pixel, iar acum ajunge şi pe unele non Pixel. Cine are telefon OnePlus 8 sau OnePlus 8 Pro îşi poate descărca imaginea Android 11 Beta chiar de pe site-ul OnePlus. Pe hârtie aşteptăm debutul variantei finale şi stabile de Android 11 pe la toamnă, dar versiunea beta deja lansată are grosul funcţiilor versiunii finale.

Android 11 Beta

Avem o zonă de notificări regândită, cu o secţiune Conversation pentru mesaje, dar şi acele Chat Bubbles, bulele în care vedem contacte şi mesaje indiferent de aplicaţia în care suntem. Apare şi un widget de control pentru playback media în Quick Settings şi din nou se produc schimbări în zona de Privacy şi permisiuni.

Android 11 Beta

Putem acorda permisiuni doar o dată unei aplicaţii pentru a utiliza microfonul, camera sau localizarea. Android 11 Beta e gândit nu neapărat pentru publicul de masă, cât pentru dezvoltatori, care vor să se asigure că aplicaţiile lor sunt compatibile cu următoarea versiune de Android. Se cere feedback, se cauta buguri şi se testează funcţii noi.

Acele telefoane Xiaomi şi OnePlus sunt doar începutul şi alte modele ar trebui să primească acest beta în curând. Sunt şi ceva buguri şi aspecte semnalate de posesorii de telefoane OnePlus 8:

  • toate datele dispar de pe telefon când faci flashing cu acest build (era de aşteptat)
  • deblocare facială nu merge
  • Google Assistant nu merge
  • apelarea video nu merge
  • anumite ferestre arată prost
  • anumite aplicaţii nu funcţionează
  • probleme de stabilitate a sistemului

Citeste stirea completa