0 comments

OnePlus 8 Pro apare într-o fotografie hands on, ce prezintă refresh rate personalizabil la 60, 90, 120 Hz – Mobilissimo.ro

by on 20 ianuarie 2020
 

Auzisem de ceva vreme că OnePlus va face trecerea la ecrane de 120 Hz pe noul său flagship, iar acum avem şi dovezi hands on. O fotografie hands on cu varianta OnePlus 8 Pro a circulat pe Internet în ultimele 24 de ore şi pare destul de credibilă. Ce deducem de aici aflaţi în articol.

În primul rând vedem doar zona frontală a telefonului şi nici măcar aceea completă. Observăm o cameră selfie singulară decupată într-un orificiu în ecran, în stânga sus, deci am spus “adio” camerelor pop up selfie. Apoi vedem pe ecran o setare Screen Refresh Rate, cu opţiuni de 60 Hz, 90 Hz şi 120 Hz. Până acum ecranele de 120 Hz erau rezervate telefoanelor de gaming ca  ASUS ROG Phone II, dar în 2020 vor ajunge în mainstream, inclusiv pe modele ca Samsung Galaxy S20 sau OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8 pro

Să poţi alege rata de refresh sună ca o idee bună, pentru că nu îţi trebuie mereu 120 Hz, altfel omori bateria. Încă nu e foarte clar şi care e rezoluţia telefonului şi asta contează pentru că am auzit că Galaxy S20 va oferi 120 Hz doar pe rezoluţie Full HD, nu Quad HD. Speculaţiile afirmă că OnePlus 8 Pro va sosi cu un ecran de 6.65 inch, procesor Snapdragon 865 la interior şi suport 5G Dual Mode.

Foarte posibil să avem o cameră quad în spate, cu senzor Sony de 64 MP să zicem, alături de o cameră ultra wide, una telephoto cu zoom 3X sau poate chiar 5X şi o cameră Bokeh, ToF sau Macro. Judecând după ultimele lansări de telefoane OnePlus, ar trebui că seria OnePlus 8 să apară prin primăvară, prin mai cel mai probabil. Pe lângă acest model Pro, ar trebui să avem şi un OnePlus 8 şi OnePlus 8 Lite. Aici aţi putut vedea specificaţiile lor.

Citeste stirea completa