0 comments

OnePlus 8 Pro ar avea ecran de 120 Hz; Noi detalii despre flagship-ul OnePlus ajung online – Mobilissimo.ro

by on 8 noiembrie 2019
 

După ce am aflat că OnePlus 8 Pro are toate şansele să debuteze în primăvara anului 2020 alături de un ceas OnePlus, acum descoperim noi detalii despre viitorul telefon flagship al companiei. În special ecranul este acoperit de această scăpare şi sună a display de telefon de gaming deja.

Viitorul flagship OnePlus, care e aşteptat prin mai 2020 ar trebui să vină cu un ecran cu refresh rate de 120 Hz. Informaţia vine de la un zvonac celebru, care de obicei nu prea se înşeală, @Samsung_News_. Am văzut până acum ecrane de 120 Hz doar pe telefoane de gaming, ca ASUS ROG Phone II, Razer Phone-uri sau Sharp Aquos R3. În Japonia lucrurile au trecut chiar la praguri uriaşe, cu un Sharp Aquos Zero 2 cu ecran OLED de 240 Hz, deci se poate şi mai şi.

Deja în 2019 am avut telefoane OnePlus cu ecran cu refresh rate de 90 Hz, dar cumva marile companii ca Samsung, Huawei şi Apple s-au ţinut departe de această modă. Altele, ca Google au probleme în a menţine cei 90 Hz constanţi pe panoul de Pixel 4. Cât despre OnePlus 8 Pro, el este aşteptat cu un orificiu în ecran pentru camera selfie, judecând după randarile scăpate până acum.

Ar trebui să aibă şi un ecran mare, cu muchii curbate şi o diagonală între 6.65 inch şi 6.75 inch să zicem. OnePlus 8 va fi un pic mai mic, la 6.5 inch. În spate ar trebui să găsim o cameră quad aranjată vertical de această dată şi nu în modul circular. Probabil apare noul senzor de 60 MP de la Sony, IMX686, alături de o cameră telephoto cu zoom optic 3X, eventual 5X, plus o cameră ultra wide şi un senzor 3D Time of Flight.

Citeste stirea completa