0 comments

OnePlus 8T 5G are data de lansare confirmată: 14 octombrie – Mobilissimo.ro

by on 21 septembrie 2020
 

OnePlus 8T are în sfârşit data de lansare confirmată, după câteva speculaţii şi scăpări. E vorba despre 14 octombrie, iar numele telefonului este de fapt OnePlus 8T 5G. Evenimentul de debut va fi transmis online şi se pune din nou accent pe piaţa din India, fiind transmis pe site-ul companiei din India.

OnePlus 8T

Compania a promis în comunicatul de presă despre eveniment că noul telefon va aduce “o gamă largă de tehnologii noi şi îmbunătăţire care vor duce experiența OnePlus la noi cote”. Evenimentul începe în jurul orei 17:00 ora locală a României şi probabil va fi transmis şi pe YouTube. În teaserul oficial postat pe web vedem şi o parte din rama telefonului şi ecranul său plat.

OnePlus 8T

Telefonul ar avea, conform scaparilor un ecran AMOLED de cel puţin de 6.3-6.5 inch cu refresh rate de 120 Hz. Camera selfie este integrată într-un orificiu în ecran şi ar folosi acelaşi senzor de 32 MP ca la OnePlus Nord. Avem şi procesor Snapdragon 865 la interior, 12 GB RAM şi 256 GB stocare. Va exista şi o variantă mai accesibilă, cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Alte scăpări au indicat prezenţa unei baterii de 4500 mAh la bord, cu încărcare la 65W şi OxygenOS 11, plus o cameră quad cu senzor principal de 48 MP. Vine la pachet şi o cameră ultrawide de 16 MP, una Macro de 5 MP şi una Bokeh de 2 MP. Ar trebui să debuteze tot pe 14 octombrie şi căştile OnePlus Buds Z (TWS). Aşteptaţi-vă la un eveniment transmis în AR ca la OnePlus Nord.

Citeste stirea completa