0 comments

OnePlus 8T primește noi randări și un video ce ne prezintă design-ul aproape final; Telefonul vine pe 14 octombrie – Mobilissimo.ro

by on 23 septembrie 2020
 

Așa cum am aflat recent, noul flagship OnePlus 8T va fi anunțat oficial pe data de 14 octombrie în cadrul unui eveniment de presă transmis online, probabil doar în AR precum și show-ul anterior al companiei. Am aflat multe despre acest smartphone, inclusiv faptul că va opta pentru un modul foto dreptunghiular în spate – ceva ce ne duce cu gândul la un model Samsung mai degrabă.

Astăzi privim și asupra unor noi randări de la Letsgodigital și ConceptCreator care ne prezintă design-ul aproape final. Se pune accentul aici pe ecranul AMOLED, acum plat și cu diagonală de 6.55 inch – oferind rezoluție Full HD+ și un decupaj bulină pentru camera selfie.

OnePlus 8T

Avem rată de refresh de 120Hz iar apropo de camera selfie, aceasta se pare că va fi o unitate de 32 mpx. În spate vedem și acel modul dreptunghiular care găzduiește un setup quad-camera și bliț-ul LED. Din datele pe care le-am aflat, camera foto sună astfel: 48 mpx + 16 mpx (ultra-wide) + 5 mpx (macro) + 2 mpx (bokeh).

OnePlus 8T

OnePlus 8T va aduce procesor Snapdragon 865 sau 865+ la interior și privind aceste randări, protuberanța camerei din spate nu va fi așa mare ca la Galaxy S20 Ultra să spunem. Pe lista de dotări vom mai avea un scanner de amprente integrat în display și baterie de 4500 mAh cu alimentare super rapidă la 65W.

OnePlus 8T

Desigur, primim și suport 5G, port USB-C și butonul slider mute. Configurațiile vor include 8 sau 12 GB RAM și 128 sau 256 GB de stocare flash, modele cu preț de 740 euro, respectiv 840 euro. Șansele de a vedea o variantă OnePlus 8T Pro sunt aparent foarte mici și nici nu am avut vreun leak înregistrat până acum. 

Citeste stirea completa