0 comments

OnePlus 8T Pro ar putea fi cel mai scump smartphone OnePlus de până acum; Iată la ce sume vin noile modele – Mobilissimo.ro

by on 22 septembrie 2020
 

OnePlus continuă ascensiunea spre zona premium, iar OnePlus 8T şi 8T Pro vor aduce preţuri record. Sumele pentru Europa tocmai au scăpat şi sunt un pic mai mari decât ne aşteptam. Vă reamintesc că în ultimele zile compania chineză a confirmat că îşi va lansa noul flagship pe 14 octombrie.

Până atunci aflăm că OnePlus 8T va costa 799 de euro, pentru varianta cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Versiunea cu 12 GB RAM şi 256 GB stocare costă 899 de euro. Varianta 8T Pro ar urma să spargă bariera de 1000 de euro, un precedent periculos pentru compania chineză patronată de BBK. Deja seria OnePlus 8 a adus cel mai mare salt de preţ din istoria companiei. Astfel preţul a crescut cu 100 de euro faţă de generaţia trecută în cazul lui OnePlus 8 faţă de OnePlus 7T, iar OnePlus 8 Pro a fost cu 140 de euro mai scump decât OnePlus 7T Pro.

Scăpările de până acum au indicat mai degrabă dotări ale lui OnePlus 8T, decât 8T Pro şi ştim că terminalul va aduce un ecran de 6.55 inch AMOLED Full HD+ cu refresh rate de 120 Hz. Ecranul va fi unul plat, lucru confirmat de teaserul recent OnePlus, iar în față vom avea o cameră selfie de 32 MP. În spate se găsește o cameră quad cu senzor de 48 MP principal, cameră de 16 MP ultrawide, cameră de 5 MP Macro şi camera de 2 MP Bokeh.

Avem şi baterie de 4500 mAh cu încărcare la 65W şi procesor Snapdragon 865. În mod logic OnePlus 8T Pro ar trebui să aibă un ecran mai mare, baterie mai mare, cameră quad mai capabilă cu rezoluţii mai ridicate pentru senzori. Nu ar strica şi un upgrade de cameră selfie şi un zoom mai avansat pe camera telephoto din spate. Se discută şi despre o cameră principală de 64 MP cu senzor nou, dar aflăm mai multe pe 14 octombrie.

Citeste stirea completa