0 comments

OnePlus confirmă adoptarea tehnologiei Warp Charge 65W pentru OnePlus 8T Flagship – ProRally.ro

by on 24 septembrie 2020
 

Deși până start a lui OnePlus 8T din 14 octombrie trebuie să așteptăm mai mult de două săptămâni, compania chineză a lansat campania de tachinare și astăzi confirmă doar unul dintre cele mai răspândite zvonuri. După cum sugerează titlul acestui articol, avem un teaser video care confirmă prezența tehnologiei de încărcare ultra rapidă Warp Charge 65W pentru noul flagship.

Teaserul în cauză se referă la încărcarea „super-rapidă” și mai sus vedem câteva capturi de ecran din diapozitivele AR pe care OnePlus le va afișa la eveniment la mijlocul lunii octombrie. Ceea ce vedem aici este structura cu două celule a bateriei care permite încărcarea la 65W, fixată ca pe modelele Oppo Find X2 și X2 Pro din care OnePlus probabil inspirat de conexiunea de afaceri cu BBK Electronics.

În ceea ce privește celelalte instalații, am descoperit Recent, OnePlus 8T va aduce un ecran plat AMOLED cu diagonala de 6,55 țoli, rezoluție Full HD + și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Va exista un decupaj punctual pentru camera selfie și o altă schimbare vizuală apare pe spate, unde vom descoperi o cameră dreptunghiulară precum telefoanele Samsung.

Va fi integrată o configurație cu patru camere (48 mpx + 16 mpx ultra-wide + 5 mpx macro + 2 mpx bokeh). Avem configurații cu 8 sau 12 GB RAM și 128 sau 256 GB stocare flash, un scaner de amprentă încorporat sub ecran și revenind la baterie se pare că ar avea 4.500 mAh. Există un preț de pornire de 740 de euro.

Citeste stirea completa