0 comments

OnePlus confirmă numele televizorului OnePlus TV şi dezvăluie logo-ul său – GadgetZone.ro

by on 14 august 2019
 

După o perioadă de teasere şi scăpări, televizorul OnePlus revine în actualitate. De această dată printr-o confirmare oficială a numelui OnePlus TV şi o apariţie a logo-ului acestui produs.

Din ce ştim primul televizor OnePlus va sosi luna viitoare, iar chinezii simt presiunea faptului că Huawei Honor tocmai a prezentat modelul de TV Vision cu Harmony OS. Revenind totuşi la OnePlus, din ce ştiam compania a recurs la fani şi utilizatori pentru a alege numele produsului său. Până la urmă a ales o denumire simplă, care reprezintă “valoare, viziune şi mândrie”.

Logo-ul clasic al companiei, cel în formă de pătrat, cu un “1” în centru şi un “+” în colţ a fost păstrat, iar particula “TV” a fost adăugată lângă. Compania afirmă că s-a inspirat din simboluri hinduse mandala, dar şi din greaca veche pentru a crea noul logo. Ce ştim despre această serie de televizoare? Că vor veni cu o versiune derivată de Android TV, probabil inspirată din Oxygen OS şi va avea panouri LED cu diagonale între 43 inch şi 75 inch.

Ar trebui să avem şi o cameră integrată, microfoane puternice cu detecţie a comenzii la distanţă, dar şi o sumedenie de porturi USB, HDMI, WiFi, Bluetooth şi un design minimalist, cu muchii foarte înguste. Preţul ar trebui să fie pe măsură rivalilor, mai ales Honor şi Xiaomi.

Citeste stirea completa